Nie po to, by obalić rząd, ale aby przebić się przez medialną propagandę sukcesu, pokazać alternatywę dla rządów Platformy i móc powiedzieć w sposób słyszalny parę słów prawdy, stworzyć zalążek debaty (który nie zostanie wykorzystany przez media). Co Kaczyńskiemu się udało. Jestem zdumiony, że taki wytrawny znawca polskiej polityki tego nie wie. Zresztą Donald Tusk właśnie ci mówi, że wotum nieufności to zagrożenie dla demokracji, ponieważ zajmuje czas rządowi i rząd nie może się zajmować pożytecznymi rzeczami, a wszelkie drobne niedociągnięcia w naszym państwie wynikają z dwóch lat rządów PiS-u i rząd poświęca już cały czas na walkę ze skutkami fatalnych decyzji PiS-u i Lecha Kaczyńskiego. Myślę, że teraz masz pełen przegląd sytuacji.MGiggs pisze:Niech mi ktoś powie po jakiego grzyba wystawiać kolesia który nie zdobędzie większości?
Też byłbym zdumiony, że stać go na coś tak ludzkiego i normalnego.MGiggs pisze:Jakby Palikot wyskoczył z tabletem to by była dopiero gadka
To po co pytasz jak wiesz?MGiggs pisze:ale z Glińskim to jedna wielka farsa i strata czasu