https://www.google.pl/search?q=rozenek+ ... =firefox-aMGiggs pisze: Rozenek i poziom szamba?Konkrety
Poszukaj sobie, na którejś stronie na pewno będzie. Każdy z niepokalanych rycerzy Palikota jakąkolwiek dyskusję sprowadza do poziomu szamba, używając stosownych epitetów, obnosząc się ze swoją ignorancją i jednocześnie drwiąc z rozmówców. Nie jestem takim fanem, bym znał cytaty z posłów Palikota.
Widzę to na bieżąco, potem usuwam z pamięci. Praktycznie co tydzień Palikoty piszą, mówią o genitaliach, rzucają oszczerstwa bez pokrycia, proponują gwałty, oskarżają o zabójstwa itd. Istotnie, gdyby taki Palikot wyszedł po tym wszystkim z tabletem na mównicę, siałoby to popłoch i zgorszenie u bardziej konserwatywnych dziennikarzy -"Propozycja dzwonienia do martwego brata jeszcze by uszła, ale ten tablet? Jeśli nie będziemy reagowali, za miesiąc będą nie tylko chodzić z tabletami, ale bić" - mówiliby zapewne. - "Pamiętacie państwo scenę z filmu "Kabaret" z Lizą Minelli, gdzie jest piosenka "Tomorrow Belongs To Me"? Tam też nic się nie stało. Ten film można odtworzyć na tablecie. Ja miałem dokładnie skojarzenie z tym filmem, dlatego, że widziałem dokładnie ten sam mechanizm transmisji."
Chciałoby się postawić znak równości między Pawłowicz, Brudzińskim i Palikotami. Też bym chciał, bo byłoby mi wstyd za moją partię. Ale nie da się. Nawet nie wiem skąd się tutaj wziął tutaj Brudziński nie Hofman. Widać, że odpowiednie pisemka poświęcają mu sporo uwagi.
Na koniec środkowym palcem pozdrawiamy faszystów.
Przynajmniej już wiesz po co ta debata. Zawsze do usług.