Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Vertixen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Vertixen » 11 mar 2013, 14:34

Witam serdecznie,

Planuję zagrać mały wagonik za 100-200 PLN, ale chciałbym poznać wasze opinie co do tego zakładu bo sam już nie wiem, bo w końcu to mieszkanka LM i LE, więc nie to samo co liga... Liczę na waszą pomoc bo ja gram dopiero od pół roku :)
Chcę zagrać, ten kupon ponieważ miałem już nieraz farta na takich wyższych kursach typu 7 zakładów w angielskiej i z 30 > 400+, 40 zł na dokładny remis i 600 zwrotu, 3 ostatnio w LE z 20 > 200. Analizowałem sobię i jakby za te kupony zagrać minimum 100-200 pln, to już miałbym ładną kaskę, a tak mały plus przez te pół roku.
Dlatego chce zmienić "styl" grania, grać raz w miechu 3x po 100 PLN podobne zakłady jak ten, i jak w końcu wejdzie to ładna kaska jest:

Zakład na 5 zdarzeń:
Stawka: 100/200 PLN

Barcelona v AC Milan - Zakwalifikuję się AC Milan
FC Zenit v FC Basel - X2
Inter v Tottenham - 2 DNB
Bordeaux v Benefica - 2 DNB
Newcastle v Anzhi - 1 DNB

Kurs: 32,81

Analiza całego zakładu:
Co do pierwszego meczu: Milan w bardzo dobrej formie, prezentują solidny i równy futbol, nie grają w kratkę i na wyjeździe ostatnio przegrali w ubiegłym roku w grudniu, a poza tym 2 wygrane i 3 remisy. Barcelony oglądałem dwa ostatnie mecze z Realem i nie zachwycili, widać od razu, że to nie Barca Guardioli. Co do wyniku meczu obstawiałbym jakies 2-1 dla Barcelony, max 3-1 ponieważ myślę, że Milan zdoła strzelić im jedną bramkę.
Drugi mecz był bardzo ciekawy, obie drużyny miały fantastyczne okazję do strzelenia goli aczkolwiek Basel w groźnych sytuacjach przeważał co mówią same statystki 18 strzałów, 11 celnych, 7 niecelnych. Zenit zaś 9 strzałów i tylko 3 celne. Uważam, że w tym meczu obie drużyny się rozstrzelają i wynik zakończy się 2:2.
Inter z Tottenhamem, tutaj myślę, że Koguty powinny poradzić sobie ponownie bez problemu i wygrać 2-1/3-1 albo nawet i do zera, zagrali dobry mecz u siebie z interem, na wjeźdzcie z Liverpoolem rówież ładnie grali, stracili głupio dwa gole no ale cóż tak bywa. Inter zaś mizerna forma, przegrali u siebie ostatnio mecz z 12 Bolongą.
Bordeaux i Benefica - Benefica miażdzy, bardzo dobra forma. Piękny ich ostatnio mecz 5:0 z GV, 13 pozycja w tabeli, oglądałem ich pierwszy mecz i Bordeaux niczym specjalnym nie zagroził Benefice zaś Bordeaux ostatnio u siebie potrafił przegrać 2:0 z 15 Brestem.
Newcastle i Anzhi - tutaj myślę, że Newcastle powinno poradzić sobie 1-0/2-0. Oglądałem ich ostatni mecz ze Stoke i grali naprawdę ładny mecz. Sporo okazji, troszkę niewykorzystanych, które mogli a raczej powinni wykorzystać ostatecznie wygrywając 2-1. Anzhi coś ostatnio ma problem ze strzeleniem, remisując u siebie właśnie z Newcastle i przegrywając aż 2:0 z przedostatnią Mordovią na wyjeździe, która straciła w całej lidzie najwięcej bramek bo ich wynik to 20:41, a wciąż Anzhi nie zdołało im strzelić ani jednej bramki.

A jakie jest wasze zdanie, co o tym myślicie? Czego najbardziej się obawiać i co ewentualnie zmienić? Ja osobiście najbardziej boję się tego, że Milan jednak nie strzeli, będzie 2:0 i barca u siebie wygra w karnych albo dogrywce. Drugi mecz to Zenit z Baselem bo naprawdę ich pierwszy był równy, ten myślę, że będzie taki sam tylko, że Zenit ma jeszcze atut własnego boiska. Reszty jestem bardziej pewien niż niepewien :)

Wróć do „Bukmacherka”