Re: FMy

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Re: FMy

Post autor: Enjo » 26 mar 2013, 18:35

Ja skończyłem pierwszy sezon Tuluzą.Było całkiem obiecująco bo 6. miejsce w lidze i wygrany puchar ligi francuskiej [ OM, Lille, Nancy, Troyes i wszystkie mecze grałem na wyjeździe ], ponadto mam bardzo zdolnych młodych graczy - Capoue jest gwiazdą, Abdennour również [ z gry dowiedziałem się, że on jest taki młody bo jego japa tego nie mówi ], pozbyłem się M'Bengue za 10,5 mln €, Ben Yeeder też do odpalenia ale nikt go nie chce.

Niestety mam taki problem, że miałem Rabiota na wypożyczeniu, chciałem go kupić, ale PSG w ogóle nie chce podjąć rozmów, da się coś z tym zrobić ?
Jeszcze ciekawsze opcja z Djalo - był na wypożyczeniu, najwięcej strzelał więc chciałem go ze Sportingu kupić - za 5 mln zaakceptowali, ale Djalo w ogole nie chciał o kontrakcie rozmawiać, co lepsze to jak się skończył okres wypożyczenia to jego cena spadał do 1 mln i Sporting za tyle też zgodził się sprzedać, ale Djalo znów nie chce rozmiawiać, zmienić się da to ?

Też tak macie, że jak strzelam gola to często tracę po paru minutach, można temu zaradzić jakoś ?

I szukam zdolnego dma, dajcie coś ciekawego ;).

Wróć do „Hyde Park”