Troche mam w mojej Austrii przerobiony skład :
===========Lobont==========
=Głowacki=Henchoz=Jonsson=Mila===
=Sionko==Siemak=Mokeona=Hugo Viana
=======Rushfeldt=Frankowski===
Rezerwy-Majdan,Rakhimov,Papac,Antosson,Łukaszewicz,Sobolewski,Andersson,
Wighorst,Papac,Wagner,Linz,Mansisz,Dosumnu.
Najnowsze trans. to Hugo Viana z Newcastle 3,2 mln euro,Siemak ze Sparty wolny i Henchoz z Liverpoolu wolny,
Ze składu jestem zadowolony ponieważ mam kilka "gwiazd"Mokeona,Viana,Lobont,Siemak czy Henchoz i kilku solidnych graczy co tworzy dobry team.Teraz starać sie będe odmłodzić w ciągu 2-3 lat atak bo średnia wieku napadu to 31 lat.
W lidze jestem nie do pokonania( w 11 meczach 10 wygranych i 1 przegrany) ale co mnie martwi w pucharach drugi rok z rzędu odpadam w 1 rundzie P.UEFA. Troche tez miałem pecha w losowanich bo tak to był najpierw grałe w L.Mistrzów.
Zacząłem w 2 rundzie eliminacji z Djurgarden i było dobrze 1-1(D) i 3-1(W) potem 3r. P.mistrzów i.....Bayern najpierw na wyjezdzie 2-4 i w domu 0-0 i został mi UEFA no i ta nieszczęsna 1 runda i znów drużyna niemiecka
po Alemanii Aachen w zeszłym i Bayernie tym razem Dortmund u siebie wygrywam 1-0(gol Franka) a wyjazd.....0-3(trzy gole Addo) i dupa!!!!!
Na usprawiedliwienie mam nieobecność Rushfelta,Petita,Viany,Siemaka i Janocki.No ale przegrana to przegrana.Znów poczekam rok to może za rok się uda jak będe rozstawiony....