Skoro:Odnośnie Diame - on z kolei bardzo mi się podoba w swoim obecnym klubie
Andy naprawdę wykonuje tytaniczną pracę w ataku Młotów i niewiele w tym zdaniu jest przesady. Skoro mimo nieczęstego ogladania West Ham spodobał Ci się Diame to niewierze, że b.dobrej gry Carrolla nie zauważyłes.\Masz natomiast rację w jednej kwestii - zbyt często spotkań West Hamu nie oglądam, więc może mi umykać tytaniczna praca, jaką Andy wykonuje w drużynie Sama Allardyce'a.
Co do oceny z portalu. Też wydaje mi się przesadzona ale niezbyt wiele. W moim subiektywnym przekonaniu najlepszym zawodnikiem młotów, mającym najwiekszy wpływ n ich gre w tym sezonie jest Noble, zaraz za nim Diame ale niewiele im ustępuje Carroll. Ta trójka robi całą gre tej drużyny i dlatego musiałem zareagować kiedy napisałeś ,że w West Ham gra piach. Stawiam teze, nie do udowodnienia ale też nie do obalenia
Carroll jak isałem na dzisiaj to nie jest piłkarz na klub z czołówki tabeli ale też nie jest tak słaby jak niektórym tu się wydaje. Jestem przekonany że w swojej karierze jeszcze będzie miał taki sezon, że znowu zacznie się ocierac o pierwszą drużynę reprezentacji.