Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 04 kwie 2013, 19:53

bartbuks pisze:fieldy tego nie neguję, choć wg mnie WF zaczyna się gubić. A sam wiesz, że media go po prostu zniszczą. Boniek to nie Lato. Wyniki nie są za Fornalikiem, do tego jak media zaczną go jechać, to ZB go posunie. Taka prawda.
tak pewnie będzie, jak się weszło na nim skupi, to nie ma siły, jest przegrany :lol: po prostu jak dla mnie niech go krytykują za prowadzenie drużyny, a nie za to ze nie chciał dyskutować z reporterem pod PZPNem, czy jakimś hotelem (nie wiem gdzie było spotkanie). I to pierwszy raz mu się zdarzyło, wcześniej raczej nie unikał mediów. Po meczu z Ukrainą trwa mała nagonka na niego, media sugerują, czy też domagają się zwolnienia, wiec nie dziwie się, ze nie chciało mu się dyskutować. Zgodziłbym się z krytyką merytoryczną (o stylu pracy z kadrą), bo sam bym wolał jakieś głośne nazwisko zamiast Waldka, takie z najwyższej półki :) ale takie szukanie sensacji na siłe mnie jakoś nie bawi.
A zapowiadał to ulubieniec Arwina, który w internecie jest kozak, a normalnie to lamusek z niego :)
dobrze wiem kto zapowiadał, bo też go obserwuje.

Wróć do „Polska”