Re: Która liga świata jest najsilniejsza??

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Która liga świata jest najsilniejsza??

Post autor: Bienias » 08 kwie 2013, 10:16

Doping w Anglii jest mityczny jak na CN czyli pojawia sie rzadko :lol: Niestety widac pewna zaleznosc. Im drozszy bilet tym mniej dopingu.

W tym temacie stali uzytkownicy juz dawno sie wypowiadali wiec nie bede ponawial swoich przemyslen. Jednakze dziwi mnie poruszanie tamatu w momencie w ktorym PL dostala po dupie i nie ma przedstawiciela od cwiercfinalu w LM. Predzej poruszylbym temat Bundesligi. Jak Borussia awansuje do polfinalu razem z pewnym BM to czapki z glow. Ta liga moze miec wszystko co najlepsze z Anglii i Hiszpanii.
Ja osobiście bardziej lubię realizację PD niż PL (chodzi mi o grafikę i inne szczegóły podczas transmisji), ale co do reszty to się nie zgodzę. PL dla niedzielnych kibiców? A to nie czasem na Barcie i Realu jest najwięcej turystów? W PL masz przynajmniej doping na stadionie czołowych drużyn, bo ja takiego na Barcie nie słyszałem jeszcze. PD to jest dla kibiców, którzy podniecają się milionem podań Barcelony, jej wynikami 5:0, 6:1 itd. oraz dla fanów technicznej piłki.
Normalny kibic
wybierze mecz PL, bo tam emocje masz zapewnione, a i przepaść między drużynami nie jest taka duża.
Wlasnie sie dowiedzialem ze duza czesc forum jest nienormalna.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”