Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 07 cze 2005, 20:06

SAm nie wiem co myśleć o tym transferze. :cry: Z jednej strony pozyskaliśmy pewnego i doświadczonego bramkarza. Z drugiej zaś został on kupiony jedynie na dwa lata (nie chce mi się wierzyć by pograł dłużej), a statystyki potwierdzają, iż jest to bramkarz splasowany na 21 miejscu w rankingu bramkarzy na wyspach :!: Fakt Fulham ma słabą obronę, ale Edwin jest słabszy od Carrolla pod każym względem :!:
Fergie ma chyba nadzieję, że Edwin będzie podporą drużyny, a Howard przy nim sporo się nauczy i za dwa lata będzie pewnym punktem w drużynie. Ale ja na to nie liczę. Nie podoba mi się polityka transferowa klubu.

Jednak sprowadzenie Parka z PSV byłoby naprawdę dobrym posunięciem :!: :wink: ZAwodnik wszechstronny, szybki, potrafiący grać w pomocy na lewej i prawej flance oraz w środku. Wymienność pozycji z Cristiano lub następca Scholesa. Chciałbym zobaczyć tego piłkarza w trykocie MU szczególnie, że jest wart naprawdę śmiesznych pieniędzy - 3mln :!: (choć od zawsze lubię Sneijdera z Ajaxu, ale coś Fergie nie umie zauważyć jego talentu :cry: )

Wróć do „Anglia”