Irytujące jest to, że po zmianie taktyki w czasie meczu, znikają wszystkie ustawienia taktyczne na przeciwnikach i trzeba to ustawiać od nowa. Czasami zdarza mi się zapomnieć i pozostaje niesmak po porażce. Zwłaszcza, jak się liczyło na coś więcej, niż najniższy wymiar kary - dobrze, że to było tylko spotkanie ligowe.
Swoją drogą, nie wiem, czy to wina uaktualnienia, czy akurat tak mi się trafiło, ale strasznie dużo przejęć klubów już na samym początku gry - Liverpool, Inter, do tego jakieś info się pojawia o zakusach szejka na Newcastle. A dopiero za mną 8 kolejek pierwszego sezonu.
Aha, Maupay jest zdecydowanie przesadzony. W wieku 15 lat wszystkie kluczowy atrybuty (i techniczne, i psychiczne, i fizyczne) na poziomie 13-15. Przecież w wieku 20 lat to będzie czołg na poziomie Messiego. No i można go kupić za 2.5 mln. Pewnie, że skorzystałem. Meyera z Schalke chyba też kupię, choć będzie trochę droższy, bo technicznie wygląda genialnie, jak na swój wiek - dużo lepiej, niż taki Vilhena.
Lol za to mam z transferów. Liczyłem, że Bundesliga będzie się wzmacniać, a tu z Bayernu odszedł Muller (do City, za 42 bańki - double lol) i Alaba, na Gustavo obecnie Chelsea poluje, Arsenal wykupił Suboticia za 10 mln. (triple lol), Lewy się obraził i chce odejść (nawet "a czemu by nie Barcelona" wyraża zainteresowanie) i pewnie trafi do PSG - ci to kupują kogo popadnie i za ile popadnie - a Schalke oddało mi Draxlera za 21 mln. (w dodatku w ratach na 4 lata) po tym, jak złożyłem 123456789 ofert - mieli dość spamu i wymiękli! Do tego takie Spurs kupiło Fellainiego za 32 mln. (już widzę Levy'ego tyle wydającego) czy Toivonena za 18 mln., sprzedając jednocześnie Sandro do City za 20 baniek... Przed uaktualnieniem, aż takich cyrków nie było - przynajmniej ja się nie spotkałem.
No i popsuli zakładki podczas meczu, które nagminnie po otwarciu zjeżdżają na dół strony! Panie premierze, jak żyć?!