Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2013, 12:22

http://www.blaugrana.pl/news/12429/thia ... elona.html
Barcelona ma spore problemy ze stoperami... Jak wyglądały negocjacje z Tobą?

Pojawiła się oferta, konkretna i poważna, jednak dałem już słowo Leonardo. Nie mogłem go złamać. Po prostu nie mogłem. Nie wiesz jednak, co przyniesie ci przyszłość. Ludzie marzą, marzenia czasami się spełniają. Zawsze byłem kibicem Barcelony, odkąd tylko pamiętam. Romario, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho... Jestem ogromnym fanem Barçy. Po zakończeniu środowego meczu nie będę już musiał patrzeć na nich jako na naszego rywala, a jako na ulubiony zespół. Teraz jestem jednak związany kontraktem z PSG. Chcę pomóc w realizacji tego projektu.
:? :angry2:
Cholernie szkoda

W lecie nie byłem wielkim entuzjastą podchodów pod niego, nie z powodu klasy, wiadomo, wielki obrońca, zbyt mocno(głupio) wierzyłem w nieśmiertelność Puyola czy talent Bartry jednak z Thiago Silva w składzie mogło by być co najmniej trochę lepiej w obronie, klasa i od razu rywalizacja o miejsce w składzie(Pique by się spiął)

Jak widać była szansa, może niezbyt wielka ale jeśli naprawdę poważnie myślano o obrońcy to można było legendarne brazylijskie kontakty Rosella wykorzystać

Wróć do „Hiszpania”