Re: FMy

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: FMy

Post autor: Arwin » 09 kwie 2013, 15:07

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ale sezon :mrgreen: Chyba pierwszy raz miałem tak w FMie, że w pierwszym sezonie narobiłem tyle zamieszania. Zabrakło niestety cztery punkty do LM, ale i tak jest bardzo dobrze. W pucharze Anglii przegrałem z City, ale na nich nie ma mocnych, więc w sumie żaden wstyd. Pogrebniak 23 gole w sezonie, jestem w szoku :shock:

Jeden transfer przed sezonem czyli Libor Kozak, który jest Kozak konkret, chłop jest jak czołg w polu karnym, ustrzelił coś koło 15 goli w 33 meczach więc jest w porządku jak na pierwszy sezon, ale i więcej nie wymagałem. Jeszcze w zimie kupiłem Jona Williamsa z Crystal Palace za 6 milionów, bo to talencik, ale dosyć często jest kontuzjowany, pogra dwa - trzy mecze i kontuzja na miesiąc, będę musiał coś w preseason na to poradzić, bo planuje młodziaka wystawiać jak najczęściej. Jeszcze na wypożyczenie do siebie wziąłem Stephana Schrocka z Hoffenheim, 26-letni Filipińczyk, który całkiem nieźle wszedł w drużynę i w siedmiu spotkaniach, które zdążył rozegrać na skrzydle uzyskał ocenę 7.52, trzeba będzie pomyśleć o wykupieniu go, tymbardziej, że przy taktyce, którą gram czyli klasyczne 4-4-2 nie mam typowych lewych pomocników a jedynie ofensywnych, będę musiał stopniowo zacząć pozbywać się ich. Po sezonie wbija polecany przez uż. Sammyy (jak to się odmienia? :) ) Maupay, który zapowiada się wyśmienicie, promocja jedynie 10 milionów, ale Reading akurat do najbiedniejszych nie należy, więc udało się go pozyskać.

Wróć do „Hyde Park”