Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 07 cze 2005, 21:11

Rossi pisze:Po pierwsze Liverpool nie jest zadną potęgą nie umniejszając Benitezowi w lidze grali jak na taki zespół FATALNIE. Liga Mistrzów super im wyszła i zasłużenie wygrali ( troche szczęsicia mieli Olimpiakos. Milan :D )
Ale jednego nie rozumie duża częsci kibiców MU chce mieć w składzie samą mlodzież ja też jestem za zmianmi ale bez przesady
Chelsea musi w tym sezonie udowodnić jak jest silna to będzie dla nich bardzo trudny sezon tak samo jak Arsenal w tym sezonie juz zeszlo troche z nich powietrza . MU się odrodzi!!!1
Dokładnie! MU nie może się odmłodzić za wszelką cenę. Musza być również zawodnicy którzy poprowadzą zespól: RIO, van der Sar, Heinze. Na pewno świeża krew mile widziana.
Ja bardzo żałuję że na OT nie trafił bramkarz PSV - Gomes. Jest bardzo dobry, stwierdziłbym nawet, że jest lepszy od VDS.

Richardson jest bardziej perspektywicznym zawodnikem niż Downing, dlatego MU juz nie jest zainteresowane kupnem zawodnika M'Borough.
Benitez z przeciętnego Liverpoolu zrobił potęgę
Zrobił potęgę????? Chyba sobie żartujesz w tym momencie. Fakt wygrali LM zasłużenie i bardzo mnie to cieszy, ale w lidze grali gorzej niz przeciętnie! Cenię Rafę Beniteza za świetne przygotowanie zespołu w Lidze Mistrzów, ale jednak 1 sezon to zbyt mało by zrobić potęgę z ekipy The Reds!

Wróć do „Anglia”