Dokładnie! MU nie może się odmłodzić za wszelką cenę. Musza być również zawodnicy którzy poprowadzą zespól: RIO, van der Sar, Heinze. Na pewno świeża krew mile widziana.Rossi pisze:Po pierwsze Liverpool nie jest zadną potęgą nie umniejszając Benitezowi w lidze grali jak na taki zespół FATALNIE. Liga Mistrzów super im wyszła i zasłużenie wygrali ( troche szczęsicia mieli Olimpiakos. Milan)
Ale jednego nie rozumie duża częsci kibiców MU chce mieć w składzie samą mlodzież ja też jestem za zmianmi ale bez przesady
Chelsea musi w tym sezonie udowodnić jak jest silna to będzie dla nich bardzo trudny sezon tak samo jak Arsenal w tym sezonie juz zeszlo troche z nich powietrza . MU się odrodzi!!!1
Ja bardzo żałuję że na OT nie trafił bramkarz PSV - Gomes. Jest bardzo dobry, stwierdziłbym nawet, że jest lepszy od VDS.
Richardson jest bardziej perspektywicznym zawodnikem niż Downing, dlatego MU juz nie jest zainteresowane kupnem zawodnika M'Borough.
Zrobił potęgę????? Chyba sobie żartujesz w tym momencie. Fakt wygrali LM zasłużenie i bardzo mnie to cieszy, ale w lidze grali gorzej niz przeciętnie! Cenię Rafę Beniteza za świetne przygotowanie zespołu w Lidze Mistrzów, ale jednak 1 sezon to zbyt mało by zrobić potęgę z ekipy The Reds!Benitez z przeciętnego Liverpoolu zrobił potęgę