Rożnica jest taka, że Destro jest młody, może się wybić, atrybuty skoczą na pewno, a Pazzo jest graczem już dość wiekowym i do tego zarabia zbyt duże pieniądze. Balo wiadomo jaki jest. Nie ma co mu dawać szans. On się nie zmieni. Strasznie nieregularny typ.Sammyy pisze:To jest raczej kwestia taktyki i ustawienia zawodnika. Tak naprawdę wszyscy zawodnicy w grze w mniejszy czy większy sposób się nadają. Kwestia podejścia, dania czasu, cierpliwości etc. Pamiętam jak np. mega narzekałem na Destro, który przez dwa sezonu grał mega tragicznie, ale już w 3 i 4 był królem strzelców ligi i wygryzł mi Rossiego ze składuA ustawienie napastnika nie zmieniło się w tym czasie.
Noce może i nadałby się, lecz Poli jest lepszy i do tego biorę go w ratach za 10 mln euro. Zarabia mniej. A za Nocerino mogę wziąć ok. 14 mln euro w gotówce.
Cena za Damiao raczej nie spadnie. U mnie za niego wołali co w okolicach 60 mln euro, tak samo jest z Bernardem - kwota w granicach 35 mln(temu cena spadła bodajże o 250 tysięcy