No okej, nie zamierzam przekonywać. Moim zdaniem wygląda dobrze, ale faktycznie nie prowadziłem go jeszcze w tym FMie.Mirek15 pisze:Rożnica jest taka, że Destro jest młody, może się wybić, atrybuty skoczą na pewno, a Pazzo jest graczem już dość wiekowym i do tego zarabia zbyt duże pieniądze. Balo wiadomo jaki jest. Nie ma co mu dawać szans. On się nie zmieni. Strasznie nieregularny typ.
Za tyle to i ja bym sprzedałMirek15 pisze:A za Nocerino mogę wziąć ok. 14 mln euro w gotówce.
Wellingtona Nema wynegocjowałem po cenie rynkowej składając 123456789 ofert, rzucając komentarzami i buntując go przeciw obecnemu pracodawcy, więc czasami się uda. Ale faktycznie z brazylijskiej kupić kogoś dobrego bez transfer request czy niskiej klauzuli graniczy z cudem.Mirek15 pisze:Cena za Damiao raczej nie spadnie. U mnie za niego wołali co w okolicach 60 mln euro, tak samo jest z Bernardem - kwota w granicach 35 mln(temu cena spadła bodajże o 250 tysięcy ). Tak to jest jak się chcę kupić gwiazdy z Brazylii. W tej grze są za drogie.