ej gosciu a wiesz może czemu ja pod swoim nieckiem mam " podawacz piłek " ? ...lukus pisze:Facepacki powinny ci chodzić bez problemu nawet na crackowanej wersji FM-a. Musisz wypakowac pliki ze zdjęciami do folderu gry graphics/pictures czy jakos tak, a potem na początku gry ustawić w options zanim jeszcze zaczniesz grać opcję w ustawieniach aby ci wyświetlało klubowe herby i fotki zawodników.Miko77 pisze:Ej ma crackowana wersje FM ktora chodz bez plyty i wszystko niby gra , ale niezgadzaja mi sie jak na tamten okres ( kiedy gra wychodzila ) bilanse kadrowe zawodnikow wystepujacych w reprezentacjach.
Po drugi e nie moge zainstalowac latki oraz patcha ( nie mam pojecia czemu), to znaczy instaluje sie , ale nie chodzi.
Po trzecie sciagnelem facepack Wisly Krakow i wkleilem go gdzie trza i znowu zero reakcji
Juz sam nie wiem
Natomiast jeśli chodzi o łatkę i patcha to obawiam się, że jeśli masz crackowaną wersję, to niestety ci ona nie pójdzie z nowym patchem lub łatką. Instalując patcha zmieniasz wersję gry (czyli zmienia się plik wykonywalny fm.exe, na który to żeby grać musisz skopiować cracka, a jak go znowu skopiujesz to likwidujesz patcha). Czyli jedno neguje drugie. JA mam niestety ten sam problem i czekam z ciekawością na FM-a 2006 (oczywiście oryginał bo chcę wreszcie sobie na bieżąco uaktualniać bazy danych).
Pozdrawiam
i jak sie zdobywa te gwiazdki ?