Re: FMy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: FMy

Post autor: Slim91 » 17 kwie 2013, 18:25

Loczek pisze:Gra ma relaksować, a jeśli taką rolę spełnia na " dopalaczach " to dlaczego ich nie stosować? W końcu ktoś je po coś stworzył.
Taka gra wg Mnie jest po prostu nudna. Strata czasu.
THEMANIEK pisze:Ja zawsze uzywam wielokrotnego zapisu gry, nigdy mi sie niezdarzylo zeby save padl na szczescie (tfu, tfu...)
Ja używam 3 krotnego i autosave'a mam ustawionego co tydzień.

Na jakiej pozycji w ustawiłeś Falcao :?: Kiedyś grałem Atletico na 2 napastników w 442 i Falcao miał po 10 meczach 1 bramkę. Grał koszmarnie - na noty 6.6.

Skończyłem Milanem sezon. Kupiłem Jovetica za niecałe 15 mln euro. I staram się ściągnąć pomocnika środkowego, lecz ciężko kogoś wybrać. Potrzeba mi kogoś w stylu np. Poliego. Jest opcja na Isco, ale nie wiem czy cena w granicach 38 mln euro to nie za dużo.

Wkurza mnie coś w FMach od kiedy gram na oryginałach. Otóż raz dany zawodnik jest bardzo dobry, a jak robię za jakiś miesiąc nową grę to ten sam gracz jest de facto mocno przeciętny. Tak miałem np. z El Sharaawy'm. Kiedyś ciągnął mi zespół w pojedynkę, a na obecnej karierze ledwo kilka bramek przez sezon.

Ile wydajecie maksymalnie na 1 piłkarza :?: Ja od dwóch FM-ów jestem skąpcem. Staram się nie wydawać na gracza więcej niż 30 mln euro(a jak to robię to robię z trudem). A agentom oraz piłkarzom też daję kwotę nie większą niż 5 mln euro na dwóch(czyli agentowi załóżmy 2, a piłkarzowi 3).

Wróć do „Hyde Park”