Boromir pisze:Nudne to jest zaczynanie nowych karier po 5 sezonach i ściąganie w każdej tych samych talentów na tą samą pozycję.
Patrz co napisałem. Nawet jak go ściągniesz to nie wiadomo jak on będzie grał. Mam kilku graczy(2-3, nie więcej) ulubionych których staram się zawsze ściągać choć rzadko mi się udaje wszystkich, a nawet połowę z nich nie często. A w tym FMie na razie wytrzymałem jedynie 2 sezony najdłużej.Mirek15 pisze:Wkurza mnie coś w FMach od kiedy gram na oryginałach. Otóż raz dany zawodnik jest bardzo dobry, a jak robię za jakiś miesiąc nową grę to ten sam gracz jest de facto mocno przeciętny. Tak miałem np. z El Sharaawy'm. Kiedyś ciągnął mi zespół w pojedynkę, a na obecnej karierze ledwo kilka bramek przez sezon.
Jeszcze miałem napisać o podatkach we Francji które są w grze już. Przerąbane są. Ibra w PSG zarabia u Mnie nie całe 3,5 mln euro na rękę, a taki Pastore niewiele ponad 1,5 mln euro za rok. W rzeczywistości chcieliby odejść, a w grze wszystko na luzie.
GS to tak jak odpalić FIFE i grać na amatorze i wygrywać po 5:0 i cieszyć się, że zdobywa się wszystko co jest do ugrania. Taka moja opinia. Ja osobiście nigdy bym tego nie uruchomił. Totalny bezsens.