Re: FMy

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post autor: THEMANIEK » 18 kwie 2013, 4:17

Loczek pisze:Themaniek, a nie wolałeś Bristol City ? :D Byłem tam dwa tygodnie temu na urlopie. I przyznam szczerze, że Ashton Gate nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
BTW mi tam bez różnicy czy ktoś na Genie Scoucie leci czy nie. Gra ma relaksować, a jeśli taką rolę spełnia na " dopalaczach " to dlaczego ich nie stosować? W końcu ktoś je po coś stworzył.
Bristol City to niech sie goni, fanow maja fajnych, duzo mam przyjaciol ktorzy im kibicuja, ale serce mi sie kraja jak widze ich kolejne gwiazdki najebane w 3 dupy o 4 rano u mnie w hotelu ;) vide D. James... Zreszta trenerzy to samo :jupi:

Ja oczywiscie wole grac "czysto" bez genie czy bez wczytywan po upokarzajacej porazce, ale wiem ze ludzie to robia... no nic ich cyrk i ich maply wiec co moge o tym powiedziec.
Jak ci sie Bristol podobal? moim zdaniem swietne miasto, bardzo przyjemnie sie tu mieszka ;) tylko pogoda deszczowa...
THEMANIEK pisze:Ja zawsze uzywam wielokrotnego zapisu gry, nigdy mi sie niezdarzylo zeby save padl na szczescie (tfu, tfu...)
Ja używam 3 krotnego i autosave'a mam ustawionego co tydzień.

Na jakiej pozycji w ustawiłeś Falcao :?: Kiedyś grałem Atletico na 2 napastników w 442 i Falcao miał po 10 meczach 1 bramkę. Grał koszmarnie - na noty 6.6.[/quote]

U mnie Falcao jako osamotniony Lis pola Karnego. Tlucze bramki na zawolanie, ale ma nieraz przestoje. W lidze u mnie gra bardzo dobrze wlasnie skonczylem sezon i w 33 meczach ligowych strzelil 26 goli ze srednia ocen 7.62 i zdobywajac krola strzelcow.

zaraz gram final LM z Bayernem, i zobaczymy jak pojdzie.

A potem przygotowania do sezonu 16/17 czas zaczac !!

Wróć do „Hyde Park”