Bristol City to niech sie goni, fanow maja fajnych, duzo mam przyjaciol ktorzy im kibicuja, ale serce mi sie kraja jak widze ich kolejne gwiazdki najebane w 3 dupy o 4 rano u mnie w hoteluLoczek pisze:Themaniek, a nie wolałeś Bristol City ?Byłem tam dwa tygodnie temu na urlopie. I przyznam szczerze, że Ashton Gate nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
BTW mi tam bez różnicy czy ktoś na Genie Scoucie leci czy nie. Gra ma relaksować, a jeśli taką rolę spełnia na " dopalaczach " to dlaczego ich nie stosować? W końcu ktoś je po coś stworzył.
Ja oczywiscie wole grac "czysto" bez genie czy bez wczytywan po upokarzajacej porazce, ale wiem ze ludzie to robia... no nic ich cyrk i ich maply wiec co moge o tym powiedziec.
Jak ci sie Bristol podobal? moim zdaniem swietne miasto, bardzo przyjemnie sie tu mieszka
Ja używam 3 krotnego i autosave'a mam ustawionego co tydzień.THEMANIEK pisze:Ja zawsze uzywam wielokrotnego zapisu gry, nigdy mi sie niezdarzylo zeby save padl na szczescie (tfu, tfu...)
Na jakiej pozycji w ustawiłeś Falcao
U mnie Falcao jako osamotniony Lis pola Karnego. Tlucze bramki na zawolanie, ale ma nieraz przestoje. W lidze u mnie gra bardzo dobrze wlasnie skonczylem sezon i w 33 meczach ligowych strzelil 26 goli ze srednia ocen 7.62 i zdobywajac krola strzelcow.
zaraz gram final LM z Bayernem, i zobaczymy jak pojdzie.
A potem przygotowania do sezonu 16/17 czas zaczac !!