Manchester United (zbiorczy)

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post autor: kostek » 08 cze 2005, 20:29

Ebi pisze:
O jeju, powiesz troszkę prawdy i już zagubiony fan staje się nerwowy. Wiem, że zazdrościsz mi klubu i tytułów. Bayern jest bardziej utytułowany niż MU, w tym roku wygrał lige niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii, w ćwerćfinale ligii mistrzów odpadł z honorem z chelsea różnicą tylko jednej bramki. Szkoda mi naprawdę, że poza swoim klubem nie widzisz nic innego i nie można Tobie nic powiedziec. Poza Mu świata nie widzisz. Trochę swojej opini powiem i już nasz nerwuskowaty paker zaczyna się wkurzać. Co do Rooneya napisałem, że jest dobry, ale nie aż tak genialny dodatkowo sam sobie może zniszczyć kariierę przez gówniarskie wybryki. Macie podobny charakter. :wink: :wink: pozdro
:lol:

wciąż te kompleksy po finale '99..

Co do Rooney'a to nie dostrzegam tutaj partnerów do rzeczowej dyskusji(naturalnie mówię o tych, którzy ograniczają się do krytyki nie popartej żadnymi argumentami), większość wypowiadających się prawdpodobnie nie widziała więcej niż 5 spotkań United w poprzednim sezonie, o wszelakich statystykach nie wspominając.

Pozdrawiam

Wróć do „Anglia”