Wygrana Bayeru z Realem. Moze nie pamietasz, ale wtedy Real grał gorzej od Murci.Ebi pisze:Gdzie niby napisałem, że nie wiem? Bayern wygrał TRZY puchary. Ligę niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii. To niezbyt prestiżowy puchar, ale cóż liczy się jako puchar. Co do tego jakoś nie widze ani jednego mojego postu na forum o Bayernie. I jeszcze jedno. Napisz mi gdzie widać brak kultury. Podaj przykład. Zacytuj. Liga niemiecka to najgorsza liga na świecie. Bayer Leverkusen osmiesza wielki Real wygrywając 3-0, Werder dwa razy pokonuje mistrza Hiszapnii, Bayern eliminuje Arsenal a Henry na czele i odpada tylko jedną bramką z Chelsea. Wygrali nawet na osłode jeden mecz. W dwóch meczach strzelili nawet 5 goli. Ale co tam. Liga niemiecka nigdy nie dorówna lidze Azerbejdżanu. Powodzenia w kibicowaniu Villareal. To już dwa lata. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Ja klubom jestem wierny od kiedy tylko zacząłem się interesowac piłką. a co do BVB to nie ma się co dziwić. Mało kto ma przyjemność patrzeć na rodzinkę (bardzo daleką, ale jednak) w wielkim i utytułowanym klubie. Ciekawe czy jak jakiś ziom z Twojej familii grał powiedzmy w Werderze, Schalke czy Kaiseslautern to nie stałbys sie ich kibicem? No i podaj mi wreszcie ten przykład braku kultury.
Wygrana Werderu z Valencia, a z kim Valencia wtedy wygrywala? (z nikim.)
Bayern, wyeliminowal Arsenal, kazdy wie ze Arsenal graja padake w LM.
Bayern vs Chelsea, tu rzeczywiscie naleza sie brawa Bayernowi.
Dziwne ze nie wspomniales, o dwoch porazkach Bayernu z Juventusem.
Brakiem Kultury jest nazywanie czlonka czyjejs rodziny "ziomem". Dla mnie jest to gorsze slowo od przeklenstwa.