Ebi pisze:Gdzie niby napisałem, że nie wiem? Bayern wygrał TRZY puchary. Ligę niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii. To niezbyt prestiżowy puchar, ale cóż liczy się jako puchar. Co do tego jakoś nie widze ani jednego mojego postu na forum o Bayernie. I jeszcze jedno. Napisz mi gdzie widać brak kultury. Podaj przykład. Zacytuj. Liga niemiecka to najgorsza liga na świecie. Bayer Leverkusen osmiesza wielki Real wygrywając 3-0, Werder dwa razy pokonuje mistrza Hiszapnii, Bayern eliminuje Arsenal a Henry na czele i odpada tylko jedną bramką z Chelsea. Wygrali nawet na osłode jeden mecz. W dwóch meczach strzelili nawet 5 goli. Ale co tam. Liga niemiecka nigdy nie dorówna lidze Azerbejdżanu. Powodzenia w kibicowaniu Villareal. To już dwa lata. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Ja klubom jestem wierny od kiedy tylko zacząłem się interesowac piłką. a co do BVB to nie ma się co dziwić. Mało kto ma przyjemność patrzeć na rodzinkę (bardzo daleką, ale jednak) w wielkim i utytułowanym klubie. Ciekawe czy jak jakiś ziom z Twojej familii grał powiedzmy w Werderze, Schalke czy Kaiseslautern to nie stałbys sie ich kibicem? No i podaj mi wreszcie ten przykład braku kultury.
Lakier już Ci podał przykład. (...)nasz nerwuskowaty paker...
A nawijanie, że liga niemicka jest gorsza od ligi azerbejdżanu świadczy o Twoim wysokim poziomie dyskutowania.
Ty i rodzina Smolarków. POwiedziałeś, że Twój dziadek to kuzyn Włodzimierza Smolarka, a Ebi to Tówj kuzyn. Nic tylko wielka ściema, gdyż Euzebiusz to może być ewentualnie Twój wujek, ale nawet na to nie masz dowodów. Moja rodzina to rodzina Jordan. Daleka bo daleka ale jest <lol>
Post autor: Mefiu » 08 cze 2005, 23:11
A nawijanie, że liga niemicka jest gorsza od ligi azerbejdżanu świadczy o Twoim wysokim poziomie dyskutowania.
Ty i rodzina Smolarków. POwiedziałeś, że Twój dziadek to kuzyn Włodzimierza Smolarka, a Ebi to Tówj kuzyn. Nic tylko wielka ściema, gdyż Euzebiusz to może być ewentualnie Twój wujek, ale nawet na to nie masz dowodów. Moja rodzina to rodzina Jordan. Daleka bo daleka ale jest