Pimp My Ride!

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: forzaROSSONERI » 09 cze 2005, 14:25

powiem Wam szczerze, ze ten program mi sie na poczatku bardzo podobal, ale teraz mnie juz wkurzaja powoli. kazdemu daja obowiazkowo telewizor i dvd. czasami przesadzaja z tymi dodatkami np. te akwarium (na co komu rybki w samochodzie) albo mini fontanna czy wodospad, nie pamietam juz co to bylo. hehe nie mowie juz o tym jackuzzi (nie wiem jak to sie pisze), chociaz to moze i byl dobry pomysl, ale ta szafa u tej laski w bagazniku to juz przesada :lol: . fakt , ze umieja zajebiscie podrasowac te autka, (najlepszy jest ten koleś od felg i opon 8) ) ale mogli by dac cos bardziej oryginalnego, a nie wszedzie te telewizory :? hehe ja sie w ogole dziwilam, ze niektore gruchoty ktore do nich trafiaja jeszcze jezdza i myslalam, ze ten program to sciema, ale jak kolesiowi co mial z dwoch aut zrobine jedno i sklejone guma do zucia dali nowe,to nabralam do nich znowu zaufania :wink: w kazdym razie wole teraz patrzec np. na monster's garage, tym bardziej ze na mtv sie caly czas odcinki powtarzaja :?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”