Re: Liga Mistrzów: Bayern -Barcelona

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Mistrzów: Bayern -Barcelona

Post autor: ddemon » 24 kwie 2013, 6:47

Sam nie wiem od czego zacząć - brakuje słów tego co czuje :( Jak kumpel mi dawał relację w robocie przy wyniku 3-0 mówiłem ładny wpierdol a przy 4 myślałem,że se jaja robi :lol: Widziałem tylko 1 połowę i właśnie zabieram się za drugą ale sam nie wiem czy może zabiorę się za bramki bo wynik świadczy tylko o zagranej kupie :/ Już sama I połowa to zwiastowała,truchtający Messi,ogromna masa strat szczególnie w środku pola(nie pamietam czy Iniesta tyle piłek stracił przez cały sezon co w 1 połowie) :shock: padlina w środku obrony o ile Bartra dostał test którego nie zdał i można było brać pod uwagę o tyle grę Pique nie bardzo...Zajebał nam 1 mecz w Mediolanie i zajebał nam półfinał...Szkoda że sędzia nie odgwizdał tych rąk(kto wie jeśli dałby karnego i go wyrzucił to może Barca sprężyłaby się w 10? Nie ma co gdybać :P Z racji tego,że BVB robi wyprzedaż trzeba jak najszybciej udać się po Hummelsa :!:

Co do zmiany trenera - jestem zdania aby Tito pozostał - zbyt dużo przez ten rok się wydarzyło a i tak Barca zostanie mistrzem Hiszpanii także.. radzę trochę uspokoić głowy :)
Owszem potrzebne są rozszady kadrowe - pozbyć się zawodników kompletnie nie przydatnych i sprowadzić odpowiednich do naszej filozofii...To nie filozofia się wyczerpała lecz ludzie,którzy zgubili formę lub się z racji wieku i zdobytych sukcesów wypalili :(

Na sam koniec chciałbym złożyć gratulacje Bayernowi i im kibicom :) Nie wierzę w manitę po tym co Barca pokazuje w tym sezonie...Jeden mecz z Milanem nie spowoduje,że w wierzę w awans :( Powodzenia w finale - Mam nadzieję,że Real go nie wygra z racji wypowiadanych słów przez hipokrytę " Zasłużyliśmy na finał" :rotfl: Trzecia zdobyta LM przy pomocy sędziów byłoby za dużo :/

Wróć do „Puchary Europejskie”