Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 25 kwie 2013, 13:48

Wy serio wyrzucacie Cesca z Barcy? :shock: Wyrzucanie Tito jeszcze można w jakiś sposób zrozumieć ale odejście Cesca? Człowieka,którego po tylu latach odzyskaliśmy za grubą kasę wy wyrzucacie z klubu :angry2:

Na dzień dzisiejszy powinny być wzmocnienia

bramkarz - w ramach odejścia VV - tu niestety nie mam jakiegoś kandydata - chociaż gdyby Iker strzelił focha to byłby cios w Madryt chyba jeszcze większy niż manita :) Ale to mało realne i wypadałoby się skupić na innym kandydacie
środek obrony - Hummels - może w 1/4 i w 1/2 popełniał błędy ale wynikało raczej z braku koncentracji,czucia piłki gdyż dopiero co wrócił po kontuzji...
napastnik - tu raczej też nie mam kandydata ale ostatnio patrząc na to jak rozwinął się Lewandowski wcale nie byłby złą opcją(pisałem już w temacie o futbolu na luzie)...

Czy potrzeba nam pomocnika? Uważam że nie...Trzeba zbudować zespół od tylu im bardziej polepszymy obronę tym większą pewność w rozgrywaniu będą mieli nasze asy...Na transfery trzeba liczyć powyżej 100 mln...Biorąc pod uwagę Lewandowskiego to jakieś 60-70 mln trzeba zostawić w Dortmundzie..Jeśli tylko Hummels to za 35-40 mln powinno go puścić...Neymar skoro chciał zostać do MŚ2014 w Brazylii to niech zostanie(nie wiem czemu ale jakoś nie widzę go jako zbawcę a wydać ogromną kasę tak jak na Sancheza szkoda...

No i potrzeba przewietrzyć szatnię - Sanchez,z bólem serca ale Villa,Cuenca do odejścia - więcej okazji dawać Sergi Roberto bo wydaje się,że ostatnio on się bardziej rozwinął niż Dos Santos :)

Wróć do „Hiszpania”