Wiem wiem, że pisałeś. Historia lubi się powtarzać, ale nic dwa razy się nie zdarzaAkarin pisze:Dzisiaj ten sam pan powiedział już coś innego. Nie brałbym go na poważnie, bo dzisiaj twierdzi, że nic nie powiedział takiego, tylko mówił, że Bayern jakby kupił Lewego to będzie w najbliższych latach nie do zatrzymania.Wczoraj wieczorem pojawiła się wypowiedź agenta Heynckesa który powiedział, że JUVE odrzucił 45 milionową ofertę za Vidala i właśnie, że Lewy podobnie jak Gotze przechodzi do Bayernu.
Bayern żadnej oferty za Vidala nie złożył i nie złoży. Tego akurat jestem pewien. Zresztą, po co on? Na ławkę? Odmłodzenie skrzydeł czy coś w tym stylu może być przesłanką do kupna Goetze, ale środka pola to my odmładzać nie musimy. Jeszcze Kroos jest o krok od przedłużenia kontraktu do 2018 roku.
Ebi, to 95', 96' i wygranej w LM w 97' też pisałem. I sam chyba sezon temu pisałem, że jak historia zatoczy koło to BVB powinna teraz wygrać LM. Życzyłbym im tego jakby nie było Bayernu, ale Bayern musi to trofeum w końcu zgarnąć.