Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: Ebi » 25 kwie 2013, 20:31

Akarin pisze:
Wczoraj wieczorem pojawiła się wypowiedź agenta Heynckesa który powiedział, że JUVE odrzucił 45 milionową ofertę za Vidala i właśnie, że Lewy podobnie jak Gotze przechodzi do Bayernu.
Dzisiaj ten sam pan powiedział już coś innego. Nie brałbym go na poważnie, bo dzisiaj twierdzi, że nic nie powiedział takiego, tylko mówił, że Bayern jakby kupił Lewego to będzie w najbliższych latach nie do zatrzymania.

Bayern żadnej oferty za Vidala nie złożył i nie złoży. Tego akurat jestem pewien. Zresztą, po co on? Na ławkę? Odmłodzenie skrzydeł czy coś w tym stylu może być przesłanką do kupna Goetze, ale środka pola to my odmładzać nie musimy. Jeszcze Kroos jest o krok od przedłużenia kontraktu do 2018 roku.

Ebi, to 95', 96' i wygranej w LM w 97' też pisałem. I sam chyba sezon temu pisałem, że jak historia zatoczy koło to BVB powinna teraz wygrać LM. Życzyłbym im tego jakby nie było Bayernu, ale Bayern musi to trofeum w końcu zgarnąć.
Wiem wiem, że pisałeś. Historia lubi się powtarzać, ale nic dwa razy się nie zdarza :) Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują jednak na Dortmund.

Wróć do „Niemcy”