Skąd taki pomysł? Chodzi o tygodniówkę czy aspekty sportowe? Czy o co? Bo ja podobnie jak rekinho uważam, że Silva to obrońca wręcz stworzony do gry w Barcelonie. Hummels może być problemem głównie występujący razem z Pique, bo obaj są żółwiami, a T. Silva jak na obrońcę jest megaszybki, silny, stabilny. Tylko łamie się dość często.BarcaQzYN pisze:Thiago Silva to jest dokładnie taki obrońca jakiego nie potrzebujemy.
Ja jakimś wielkim zwolennikiem Hummelsa nie jestem, ale rzeczywiście to top 3 kandydatów. Od niego w sumie wolałbym tylko Brazylijczyka i Kompanego. Agger to jakiś poroniony pomysł, zbyt marny, ma być wzmocnieniem a nie jakąś zapchajdziurą. Nie jest też taki młody, poza tym nie sądzę , by potrafił wydrzeć mordę, na piłkarsko lepszych kolegów. Przyszedł by do Barcelony i siedział by cichutko. Wcześniej też przywódcą był Puyol i Valdes i nie ma co na siłę ich szukać. Z tymże wtedy Guardiola był i wspaniałym motywatorem, autorytetem i wydrzeć mordę pewnie też potrafił. A ten Vilanova to jakim może być autorytetem?
Podobno Bayern jest zainteresowany Suarezem. Zresztą kim oni nie są. Pół Borussi niedługo wykupią, łącznie z Neymarami, Cavanimi i Ibrahimovicami. Nie wiem czy Guardiola chce zebrać je wszystkie czy co.