Re: Sporty Walki

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Sporty Walki

Post autor: MGiggs » 28 kwie 2013, 13:30

Nie miałem zamiaru pisać o tej żenujacej walce ale widze niedzielnych fanów MMA którzy tutaj pisza to zabiore głos

Werdykt zasłużony-Koks dostał 1 żołtą za ustawienie się siatką, a tak cały czas był w gotowiści walki jakkolwiek to brzmi to on inicjował walke to on gonił a że nie robił tego całe 15 minut..... to ozdoba uciekał ze strefy walki, jak koksu się przesuwał to ten spierdalał, kto więc unikał walki, rozumiem że Koksu miał zostac dys. bo nie gonił cały czas tancerzyka?

Mentalny wygrany ozdoba ? :rotfl4: facet co 3 rundy spierdalał od walki? :roftl3:

Teraz sobie wyobrazcie- umawacie się z kim na solówke....tak była za czasów starych czasów bo teraz Gimbzja raczej sobie pokrzyczą na fejsie :mrgreen: . idziecie sie bic a wasz oponent cały czas sp...erdala jak go gonicie......czuje że wiecie o czym mówie.

Jesli tak wyglada jechanie ze szmatą to ja nie mam pytan.....spierdalanie to nie jechanie ze szmata i dostanie takiego p...dolniecia Obrazek

Na szczęscie dzien uratowała gala UFC gdzie Jones pokazał co znaczy jechanie ze szmatą doslownie

Wróć do „Inne sporty”