Wątpię, żeby klub stać było na wydatek ok 170 mln euro. Cytując klasyka - pora wyłączyć FMa/FIFE.BarcaQzYN pisze:Cavani+Neymar+Hummels+być może bramkarz.
Sanchez 20, Bojan - Milan daje podobno piątkę w co sam nie wierzę, Affelay nie wiem czy jest wart dzisiaj 8 mln euro, Bartra zostanie, Cuenca, Dos Santos, Fontas - no ile mogą być warci razemBarcaQzYN pisze:Sanchez, Bojan, Afellay, Cuenca, Bartra, Dos Santos, Rafinha, Fontas, Keirrison.
Na dzień dzisiejszy warto kupić jednego albo 2 obrońców(1 lepszy drugi w roli zmiennika). Nie musi być to Hummels przecież. Można znaleźć kilka ciekawych tanich kąsków na rynku, np. Dede z Brazylii. Bardziej bym zastanowił się na wymieniem prawej obrony. Dać Montoye lub kupić nowego zdolnego prawego obrońcę. Alvesa sprzedać. Myślę, że Ruskie przywitaliby go z otwartymi rękami. W pomocy nie trzeba zmian. Cesca(grać nim na nominalnej pozycji), Xavi, Iniesta, Mascherano, Song, Busi do tego dawać więcej szans Thiago oraz wprowadzić do składu Sergi Roberto. Z tych graczy myślę, że Song, Mashcerano czy nawet Cesca można byłoby sprzedać. Jednego z nich rzecz jasna. I teraz największy problem skrzydła. Trudno mi wierzyć, że Messi wróci na skrzydle. Nie zgodzi się na to. Sprawdza się na środku, a do tego musiałby dzielić się bramkami z waszym wymarzonym Cavanim. W Chelsea są dwie opcje. Lepsze niż Neymar i sprawdzone w Europie. Mianowicie Hazard oraz Mata. Cazorla z Arsenalu też nadałby się. Myślę, że Robben będzie do wyjęcia po sezonie i to za kwotę nie wysoką - ok. 20 mln euro. Musicie sprzedać Ville ze względu na jego pensje(tylko kto mu zapłaci podobnie
Okienko musicie zrobić udane niczym Juve 1,5 roku temu.
Trudno jest zrobić rewolucje w 1 sezon. Brak pieniędzy na to. Jak będziecie robić rewolucję to powoli. Przecież za rok jak nie wygracie ligi czy odpadnięcie w 1/8 finału LM to też katastrofy nie byłoby. Śmiesznie się czyta komentarze kupmy 4 klasowych graczy i JAZDA. Będziemy nie pokonani
Jeszcze będzie wam potrzebny ktoś inny na ławce. Ktoś kto będzie w stanie pokazać jaja Rosselowi i postawić na swoje.