Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Slim91 » 02 maja 2013, 13:45

BarcaQzYN pisze:Cavani+Neymar+Hummels+być może bramkarz.
Wątpię, żeby klub stać było na wydatek ok 170 mln euro. Cytując klasyka - pora wyłączyć FMa/FIFE.
BarcaQzYN pisze:Sanchez, Bojan, Afellay, Cuenca, Bartra, Dos Santos, Rafinha, Fontas, Keirrison.
Sanchez 20, Bojan - Milan daje podobno piątkę w co sam nie wierzę, Affelay nie wiem czy jest wart dzisiaj 8 mln euro, Bartra zostanie, Cuenca, Dos Santos, Fontas - no ile mogą być warci razem :?: Do 20 mln byś za nich nie dobił. Do tego Rafinha - dałbym mu szansę, a nie wiem czy wiesz Keirrison został wypożyczony na kilka lat(do końca jego kontraktu) do Brazylii tylko po to aby się go pozbyć, oczywiście za darmo.

Na dzień dzisiejszy warto kupić jednego albo 2 obrońców(1 lepszy drugi w roli zmiennika). Nie musi być to Hummels przecież. Można znaleźć kilka ciekawych tanich kąsków na rynku, np. Dede z Brazylii. Bardziej bym zastanowił się na wymieniem prawej obrony. Dać Montoye lub kupić nowego zdolnego prawego obrońcę. Alvesa sprzedać. Myślę, że Ruskie przywitaliby go z otwartymi rękami. W pomocy nie trzeba zmian. Cesca(grać nim na nominalnej pozycji), Xavi, Iniesta, Mascherano, Song, Busi do tego dawać więcej szans Thiago oraz wprowadzić do składu Sergi Roberto. Z tych graczy myślę, że Song, Mashcerano czy nawet Cesca można byłoby sprzedać. Jednego z nich rzecz jasna. I teraz największy problem skrzydła. Trudno mi wierzyć, że Messi wróci na skrzydle. Nie zgodzi się na to. Sprawdza się na środku, a do tego musiałby dzielić się bramkami z waszym wymarzonym Cavanim. W Chelsea są dwie opcje. Lepsze niż Neymar i sprawdzone w Europie. Mianowicie Hazard oraz Mata. Cazorla z Arsenalu też nadałby się. Myślę, że Robben będzie do wyjęcia po sezonie i to za kwotę nie wysoką - ok. 20 mln euro. Musicie sprzedać Ville ze względu na jego pensje(tylko kto mu zapłaci podobnie :lol: ) i dawać więcej szans Tello który przeważnie jak gra to gra dobrze. Wprowadzić Deulofeu do składu. Zostawić Don Pedrito i skończyć z Iniestą jako skrzydłowym.

Okienko musicie zrobić udane niczym Juve 1,5 roku temu.

Trudno jest zrobić rewolucje w 1 sezon. Brak pieniędzy na to. Jak będziecie robić rewolucję to powoli. Przecież za rok jak nie wygracie ligi czy odpadnięcie w 1/8 finału LM to też katastrofy nie byłoby. Śmiesznie się czyta komentarze kupmy 4 klasowych graczy i JAZDA. Będziemy nie pokonani :!: :!: :!:

Jeszcze będzie wam potrzebny ktoś inny na ławce. Ktoś kto będzie w stanie pokazać jaja Rosselowi i postawić na swoje.

Wróć do „Hiszpania”