Re: Finał LM 2013 Borussia Dortmund - Bayern Monachium

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Finał LM 2013 Borussia Dortmund - Bayern Monachium

Post autor: Aker » 03 maja 2013, 11:14

Akarin pisze:BVB ma lepszego trenera? Klopp powiedział wczoraj, że ani trochę nie widzi siebie na poziomie Juppa czy Hitzfelda i nawet wygrana w LM tego nie zmieni. Jupp jest genialny.
A nie pomyślałeś, że to byłą kurtuazja? Co miał powiedzieć, że on jest najlepszym trenerem a inni mu mogą czyścić buty? Dla mnie Jupp jest trenerem bardzo dobrym, ale czy lepszym od Kloppa to bym polemizował. Jupp'a kojarzę z Bayeru i tam niczego specjalnego nie zrobił, w Bayernie dostał najlepszych zawodników ligi a i tak rok temu mistrza nie miał. Personalnie i budżetowo Bayern miażdży resztę ligi więc to jest jego psi obowiązek tą ligę wygrać. Natomiast Jurgen zbudował z BVB coś z niczego, zastał drewnianą a zostawił murowaną niemalże i ja właśnie takich trenerów cenię najbardziej. Kolejnym argumentem za Kloppem jest to że od kilku lat to BVB jest katem Bayernu czy to w lidze czy w bezpośrednich spotkaniach i dopiero od tego sezonu Bayern zaczął wygrywać, ale jak już wygrywa to max jednym golem mimo tego że tak jak wcześniej wspomniałem kadrowo i budżetowo to jest w ogóle inny poziom.

Wróć do „Puchary Europejskie”