A skąd te obawy? W ogóle mnie cały czas dziwią te sugestie na temat Bale'a w United. Jedyne rzeczy, które nas wiążą z Walijczykiem to postać Giggsa i to, że Ferguson chciał Garetha zanim ten trafił do Tottenhamu. Innych poszlak jednak nie ma.masacra pisze:Ja mam niestety obawy od dłuzszego czasu, że zwinie go Ferguson.
Bale jeśli już będzie chciał odejść a w tej chwili nie sprawia takiego wrażenia to nie zostanie puszczony za mniej niż 50 mln. I to pewnie funtów. Nie przypominam sobie takiej kwoty wydawanej przez Fergusona. To jedno. Drugie, że Levy bardzo nie lubi wzmacniać konkurencji, nie wyobrażam sobie żeby ot tak pozwolił sobie przenieść Bale'owi z Londynu do Manchesteru, jak już będzie musiał się pogodzić z jego odejściem (na ten moment nie ma tematu, przecież Spurs mają bardzo duże szanse na top4) to puści go do innej ligi. Wreszcie trzy, nasze skrzydła w tym sezonie były bardzo słabe ale mamy tam kim grać.
Chciałbym bardzo Bale'a w MU, takich graczy trudno nie chcieć ale Walijczyk nie wpasowuje się w naszą politykę transferową i będę naprawdę zdziwiony jeśli trafi na OT.