Re: O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: O futbolu na luzie...

Post autor: masacra » 04 maja 2013, 18:53

Cholernie nie chciałbym go widziec w Manchesterze (którymkolwiek) po prostu i stąd takie dziwne lęki mam, że w końcu tam trafi hehe.
To jest piłkarz kosmiczny, piłkarz na lata gdziekolwiek nie pójdzie bedzie atomowym wzmocnieniem zespołu.

Tottenham przy całym szacunku to nie jest rywal United. Nie ten poziom. Rywalami Tottenhamu sa drużyny aspirujące do 4 miejsca (przy dobrym sezonie miejsca trzeciego), a nie drużyna regularnie okupująca jedno z 2 pierwszych miejsc.

Co do kwot. Ja sobie nie przypominam aby Ferguson płacił 30 baniek za obronce, a potem zapłacił. Nie przypominałem sobie tez zeby płacił 30 baniek za nastolatka, az w koncu zapłacił. Futbol idzie naprzód, pieniądz traci na wartosci i to sam musisz przyznac nie jest jakimś wielkim argumentem przeciw transferowi, tym bardziej, ze komu jak komu ale United pieniędzy nigdy nie brakowalo. Kluczowa bedzie chec Fergusona i jego zdolności perswazyjne. Jak sie Szkot uprze to obawiam sie, że nawet Perez z Madrytu nie będzie w stanie skusic młodego Walijczyka. A to własnie te wasze problemy ze skrzydłami, moga miec tutaj decydujące znaczenie.
Chociaz ja sie będetrzymał zdania, ze zamykanie Bale na skrzydle to robienie mu cholernej krzywdy. Ten człowiek powinien grac jako wolny elektron gdzies za napastnikiem ale niestety wątpie aby w jednej z przesyconych gwiazdami podobnego formatu ekip mu na to pozowolono. Przynajmniej na poczatku.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”