Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MeToYou » 05 maja 2013, 23:26

Chaos jak zwykle wyolbrzymia i panikuje. Gładki wbrew pozorom mecz(o ile ktoś zaglądał tylko na livescore). Betis cudem prowadził po 1 połowie, bo równie dobrze mogło być 2 bramkowe prowadzenie Barcy gdyby skuteczność była na poziomie chociaż Segunda. Villa dno, bramka dla mnie nic tu nie zmieniła. On sam dobrze sobie zdawał z tego sprawę, schodząc z boiska z opuszczoną głową. Pierwszy do sprzedania na dzień dzisiejszy dla mnie. Poprawny mecz Songa co mnie cieszy, genialny Messiego. Tello graczem meczu pomimo niestrzelenia gola ani asysty. Zaliczył strzał w poprzeczkę, wykreował przynajmniej 1 setkę dla kolegi, ładnie też szarpał na lewym skrzydle obronę Betisu. Zejścia do środka też dobre w jego wykonaniu. Najjaśniejsza postać w meczu.

Momentami gra w ofensywie mogła się podobać pomimo braku dobrego wykończenia, ale nie można zapominać, że Betis miał dziś wyjątkowo poważne problemy kadrowe przed tym meczem w defensywie. Tak czy siak mistrzostwo jest już na wyciągnięcie ręki. Cava się chłodzi.

Komicznie wyglądał Tito uradowany po każdym golu, jakby drżał o swoja posadę :lol:

Wróć do „Hiszpania”