Dresiarze!

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Maateusz_JuveFan » 10 cze 2005, 19:00

Fakt większość takich zuli to chołota. Ale niektórzy są nieszkodliwi. U mnie jest taki jeden. Takiej jednej emerytce nosił całkowicie za darmo zakupy na 4 piętro, i to nieraz. My z nim normalnie gadamy i sobie jaja robimy. Kiedyś taki jeden chciał z nami pić winiaka :lol: Ale większość to wkurzający element :? U mnie to nie ma z takimi problemu. Mieszkają takie chłopaki w bloku, co takiego zula w razie potrzeby przykróca. Ja nie jestem jeszcze taki stary(mam 15 lat) i jakby się jakieś menele przyczepiły i jakbym poprosił ich o pomoc, (i jeszcze znam ich troche) to by takiemu wpier*** spuścili że by się nie pozbierał. No bo w końcu na ich terenie to oni rządzą, i nikt znajomych małolatów nie będzie bił. Miałem kiedyś taki przypadek w tramwaju że mi jakiś ćpun reke do kieszeni chciał włożyć, ale na szczęście nic tam nie miałem. Tylko szarpnąłęm i odszedłem troche. Ja byłem z kolega i on był z kolegą. Jeszcze mi powiedział żebym mu lampe sprzedał, naćpani byli to powiedział że byśmy ich na buty wzięli. A jak byśmy sobie nie dali rady to z nimi w bloki i tam by się nimi chłopaki zajęli :twisted:

Wróć do „Hyde Park”