Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 10 maja 2013, 15:07

Mniej więcej tego się spodziewałem. Tyle, że potrzebowałem jakiegoś odniesienia bo jest trochę zawodników, których nie wiem gdzie się spodziewać w 4-3-3 (Alvarez, Schelotto). W dodatku przyszłość Samuela, Milito czy Cassano jest dla mnie niejasna. Kolejna sprawa to Campagnaro. Facet od tylu lat gra w 3-osobowym bloku obronnym, że jego przejście do Interu z automatu sugeruje ten schemat. Dlatego też chciałem wiedzieć, na ile media są przekonane, że będzie to 4-3-3 właśnie. Mam też nadzieje, że Guarin będzie grał w linii pomocy. Nie jako ofensywny pomocnik, a jako box-to-box. Szkoda by było, żeby wyrósł z niego drugi Boateng. Wtedy jest 2 świetnych graczy w pomocy i brakujące ogniwo to dla mnie Nainggolan, ale on zdaje się, że idzie do Napoli, które zresztą nie bardzo go potrzebuje (z taką formą jaką pokazuje Dzemaili mają już 4 bardzo dobrych graczy o różnej charakterystyce i jeszcze tego młodego Chorwata)
No i kibicuje wam w kwestii Markovicia. Lazar to bardzo ciekawy gracz, do 3-osobowej formacji ataku idealny kandydat. By była świetna alternatywa dla Palacio i Gomeza.

PS: a dlaczego nie wymieniłeś Cambiasso?

Wróć do „Włochy”