Re: Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: ryba_82 » 15 maja 2013, 12:35

http://www.malagahoy.es/article/malagac ... julio.html

Na 99% Pellegrini poprowadzi City w przyszłym sezonie.
cru pisze:Cholera nie zdziwie sie, jeśli Pellegrini pozamiata ligę angielska w przyszłym sezonie, skoro dostanie wolna rękę w transferach i zarządzaniu klubem - świetny wybór trenera
Ja tam nie jestem przekonany,że będzie aż tak różowo.W klubie następują spore zmiany i wcale nie jest powiedziane iż to wszystko od razu odpali.Ponadto mamy przejść na 4-3-3.Takim systemem mają grać wszystkie drużyny poczynając od pierwszego teamu a kończąc na najmłodszych rocznikach,coś na wzór Barcelony.Nowy trener,nowy system oraz dużo zmian personalnych w klubie,więc są powody by mieć pewne obawy.Mam jednak nadzieję iż para Begiristain/Soriano wie co robi i już w przyszłym sezonie będziemy zbierać owoce zmian na Etihad.
guru pisze:Nie no macie bardzo duzy problem w City. Za duże pieniądze wchodzą w grę jak na taki klub. Bardzo bym się przejmował tym(jako kibic), że jakis szejk ma zapłacić odszkodowanie trenerowi, skoro sra milionami jak gołębie w Krakowie na rynku.
Chyba zbyt pochopnie wyciągasz wnioski :wink: Nigdzie nie piszę iż odszkodowanie dla Manciniego to jakiś wielki problem.Zwyczajnie te pieniądze można przeznaczyć na transfery lub akademię jeśli rzeczywiście okaże się iż City płaci tylko w przypadku braku podjęcia pracy przez Włocha.

Wróć do „Anglia”