Faktycznie. Nie wiedziałem tego. Szkoci i Rumuni stracili po jednym miejscu w LM kosztem Austriaków i Szwajcarów co sprawia, że poza Basel i Austrią Wiedeń szansę na LM dostaną też Grasshoppers (albo St. Gallen) i Salzburg. Odnośnie Rosji to po cichu liczyłem, że Anji się załapie, chciałem zobaczyć ponownie Hiddinka i Eto'o w LM ale CSKA i Zenit okazały się za mocne.janop pisze:Mała uwaga: Motherwell pokaże się, ale w LE. Szkocja od najbliższego sezonu ma jedno miejsce w eliminacjach LE. Walka o ostatnie miejsce w tych rozgrywkach rozstrzygnie się w ten weekend. Celtic zaczyna od drugiej rundy eliminacji i pewnie wszyscy będą się modlić żeby na nich nie wpaść. Ciekawie wyglądać będą dwie ostatnie kolejki w Rosji. CSKA ma praktycznie mistrza za to o LE zapowiada się ciekawa walka - szczególnie o miejsca play-offach. Na dole podobnie - spadkowicze dwaj znani, ale o uniknięcie gry w play-offach walczą cztery drużyny.
Fajny ten finał LE do tej pory, Benfica faktycznie wygląda jakby to był najważniejszy mecz ich życia.