Co do trenera to IMHO będzie tak - jeżeli zajmiemy 3 miejsce to zostanie Max, bo za rok mogą być do wzięcia Montella i Prandelli. W innym wypadku może być zmiana.
W pomocy IMHO będą duże przetasowania. IMHO jeżeli przyjdzie Kucka to pożegnamy Flaminiego, który znów na roczny i niski kontrakt się nie zgodzi. Nocerino i Traore też pewnie odejdą. Ambro zostanie, bo mu się to należy jak mało komu. Fajnie by było wywalić Muntariego, ale w to nie wierzę. Trzeba również pamiętać o Jorginho.
Ja liczę, że go nie wykupimy. Gdzieś miesiąc temu pojawiła się plotka, że wymienimy połowę karty jego na połowę Antonelliego. To byłaby dobra transakcja.Tyle ze mamy do wykupienia jeszcze Constanta, ktory pochlonie polowe zarobku z blondyna...
Plotki z dzisiaj:
Kolejny raz się o tym piszę. Imho to fajna opcja. Za rok byśmy zdecydowali co z nimi zrobić.Quintero and Perin first to Genoa and then Rossoneri
Tu pewnie Dr.Football1 o nim więcej coś powie.Transfer Milan, Praet in the viewfinder
No to chyba mamy potwiedzenie.Andrea Poli: "A reason to join Milan? I supported them when I was a kid."
Tu pewnie na obniżenie kwoty. Mam nadzieję, że nie oddamy Fossatiego. Zapłaciliśmy sporo za niego a teraz gra naprawdę dobrze.Calvano, Fossati or Valoti could be included in the deal for Andrea Poli, according to Gazzetta dello Sport
Tak jak pisałem wyżej - chciałbym aby Massimo zakończył karierę u nas. Dalej nie mogę przeboleć, że Rino nie został u nas do końca. To samo Nesta.West Ham have offered a 2-year contract to Massimo Ambrosini, according to Mediaset.
Tu kolejne potwierdzenie Jorginho.In the Poli report, Gazzetta also wrote that Milan have secured Jorginho but he's expected to stay at Verona for another year on loan.
A tu mamy przykład jak beznadziejnym źródłem informacjo jest CdS. Wczoraj pół Realu to dzisiaj Barcelona.After reporting Milan want half of Real Madrid, Corriere dello Sport is now saying Milan monitor Valdes, Montoya, Adriano, Villa and Cesc.
Jeżeli potwiedzą się plotki o Kucce i Polim to Inlera nie chciałbym zwłaszcza, że obniżył znacznie loty.Corriere dello Sport is reporting Milan are also interested in Inler and could offer Nocerino to Napoli as part of a deal.
Coraz więcej wskazuje, że Berardi pójdzie do Juventusu. Szkoda, ale trzeba pogratulować im genialnego transferu. Zastanawiam się czemu Łysy nie spróbował go zaklepać zważywszy na dobre stosunki z prezydentem klubu Domenico. Widzę to tak:
1. Za póżno się włączyli do walki gdzie Juve już miało go obiecanego.
2. Nie chcieli dwóch a nawet trzech młodziutkich graczy na jedno skrzydło - Niang, Saponara i on.
Jednak tak czy siak o taki talent trzeba walczyć. Pewnie będziemy żałowali tak samo jak Verrattiego.