Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 18 maja 2013, 16:11

Podobno z tego powodu też zrezygnowaliśmy z Ashleya Williamsa ze Swansea, za którym podobno najbardziej upierał sie sam Rodgers bo Walijczycy spiewali kwoty oscylujace w granicach tego co zapłaciliśmy za Joe Allena.
Z niego zrezygnowaliśmy ze względu na cenę i wiek. Młodszy Williams za te 12 mln funtów pewnie zostałby zawodnikiem Liverpoolu.

Ja tam nie bardzo rozumiem bagatelizowanie potrzeby sprowadzenia środkowego obrońcy i argumentowanie tego tym, że przecież jest Kelly. Przypominam, że w pierwszej drużynie Liverpoolu Martin ani razu nie zagrał na środku defensywy. Jeśli taki zawodnik ma być alternatywą dla Aggera i rezerwowego w tym sezonie Skrtela, to ja za to serdecznie dziękuję. Coates zagrał w tym sezonie w lidze całe dwa spotkania i raczej nie trzeba być Sherlockiem Holmesem by dostrzec, że Urugwajczyk ulubieńcem trenera nie jest i absolutnie nie zdziwię się, jeśli latem się z nim pożegnamy. Nikt w tym klubie nie wpadnie na pomysł, by alternatywami dla Aggera i Skrtela byli Kelly i Coates. Jestem przekonany, że do klubu dołączy przynajmniej jeden środkowy obrońca.
masacra pisze:Priorytetem jest lewa obrona, i defensywna pomoc bo Enrique i Lucas nie maja konkurencji i to na tych wzmocnieniach będzie skupiał się Rodgers.
Szczerze wątpię w to, by konkurent dla Lucasa był priorytetem dla Rodgersa.

Wróć do „Anglia”