I tu jest punkt tego wszystkiego. Dlatego wcześniej napisałem pytanie: będziemy mieć trenera(choć bardziej słusznym stwierdzeniem byłoby marionetkę) czy menedżera(który nie pozwoli sobie narzucić transferów).rekinho pisze:allegri sie w końcu postawił i powiedział, że oczekuje wzmocnień to go wyjebali. brawo.
I wcale się nie zdziwiłbym jakbyśmy pościągali graczy jedynie co najwyżej przeciętnych(typu Poli). Potrzeba też wyeliminować niewypały typu Traore bo idzie jedynie kasa na pensję nie potrzebnie za które można być gracza ciekawego.
Jutro spodziewałbym się czegoś typu Abbiati - Abate - Mexes - Zapata - Constant - Nocerino - Monto - Flamini - Balo - ES oraz trudno powiedzieć, ale myślę, że Niang. Nie zdziwię się jak przebieg meczu będzie podobny do tego co było w Pescarze. Czyli łatwe zwycięstwo w handicapie. Jedynie co Mnie zmartwi to gol dla Sieny który wyprowadzi ich na prowadzenie. Jednak myślę, że zarówno Milan jak i Fiorentina wygrają swoje mecz w przedzie 0:2 - 0:4.
IMO jak Mou zostanie w Realu na następny sezon to Casillas odejdzie który potrzebuje rytm meczowy na mundial, a u Mou tego nie dostanie. Każdy uznany klub(Chelsea, Arsenal, Man Utd, City, PSG, do Barcy nie pójdzie, Bayern, Juve) z lig TOP 5 ma bramkę obsadzoną prócz Dortmundu - Weidi jednak ma swoje lata, więc nie zdziwię się jak będziemy z nim łączeni.