Według mnie średnia, ale każdy ma swoje osobiste zapatrywania - zwłaszcza w tym aspekciefieldy pisze:a już znalazłem, fajna nawet i o co tyle krzyku?
O co tyle krzyku? Cóż według mnie sprawa ma dwa podstawowe, ważne aspekty.
1. Internet i kwestia kompromitacji w nim, a także barku możliwości usunięcia tych kompromitacji. Truizm: treści wrzucone do internetu zostają tam na zawsze mogą być przetwarzane, multiplikowane, komentowane i nie ma na to siły. Laska chciała być "trendy i cool", żeby uzyskać społeczna akceptacje, aprobatę innych - internetowy respekt. W końcu to jedna z fundamentalnych potrzeb ludzkich. Sposób w jaki próbowała osiągnąć te cele - jest symptomatyczny dla XXI wieki i epoki "dzieci neo".
Wrzuciła na portal społecznościowy sesje zdjęciową w założeniach erotyczno-artystyczną, że niby jest sexy (to przecież jedna z najistotniejszych "wartości"!) i wyluzowana super laska. Niestety nie było to ani podniecające ani estetyczne. Dodatkowo pisała posty niby śmieszne o kontekście seksualnym - łykanie spermy miało ją odmładzać (bez komentarza). Cóż była młoda i głupia - teraz żałuje i próbuje tuszować ślady kompromitacji banami i kasowaniem, ale internet rządzi się swoimi prawidłami.
Czy u nas na forum nie było przypadków dzieciaków którzy żałowali swej kompromitującej przeszłości? Np. Dąbroś (czy jakoś tak?)
2. Portal mogą opanować, zmienić lub zastopować użytkownicy. Moderacja, administracja itd nie jest wszechwładna. Bunt użytkowników może oznaczać nawet zamkniecie strony. Słowem jedyny kapitał tych internetowych gigantów, to ludzie. Jak Ci się zbuntują jest klapa.