Teraz pora o meczu wczorajszym. Wielkie szczęście. Wg Mnie karny prawidłowy(więc źle wczoraj napisałem, że karny jest tak prawidłowy jak 31 tytułów Juve) z tymże powinien być karny dla Sieny za podobne zagranie Ambrosiniego. Wczoraj zagraliśmy słabo. Myśleli tak jak ja, że przed meczem odprawimy ich z 3 do zera. Podejrzewam, że brakło tego co zwykle - pomysłu. Trudno grać fajnie skoro wystawia się BEZNADZIEJNEGO Ambrosiniego. Ciężko widzieć oczekiwać skuteczności gdy mamy w składzie jedynie regularnego Balo który swoją regularność zawdzięcza jedynie frajerstwu i głupocie obrońców(Palermo, Cagliari oraz wczoraj Siena). Niang bezapelacyjnie został wczoraj najgorszym graczem meczu. Każdy portal dał mu notę niższą niż przeciętnemu zawodnikowi. Trudno wierzyć, że gracz zacznie być w miarę skuteczny za rok. Siena ambicje wczoraj pokazała. Niezłe musiały być pieniążki z Florencji.
Co do sezonu był słaby. Słaba gra w lidze oraz w CL gdzie trudno było nie zająć pierwszego miejsca w grupie. Pierwsze miesiące to był istny koszmar.
Pora definitywnie pożegnać Vile, Antoniniego, Bonere
Co do transferów to jedynie można powiedzieć, że niewypałami byli Traore(nie wiem jakim cudem się znalazł w tym klubie) oraz Bojana(o tym gościu mówiłem już na początku, że będzie beznadziejny).
Jestem ciekaw co będzie w przyszłym sezonie. O co będziemy grać tak naprawdę. Bo jak nie będzie naprawdę bomb transferowych to nie mamy szans z Juve(które zapewne się znowu fajnie wzmocni) o mistrza. Pewnie zostanie nam walka o 2 lub 3 miejsce oraz może bardziej skupimy się na LM
I na koniec 2 rzeczy. Nie wiem co się stało z ES'em, ale w drugiej połowie sezonu grał naprawdę słabo. Zaliczył niesamowitą pochyłą w drugiej części sezonu. Ostatnią bramkę bodajże strzelił z Interem w lutym. Teraz druga rzecz. Z całym szacunkiem nasz kapitan powinien mieć honor i zakończyć karierę po tym sezonie. Naprawdę nie widzę w drużynie tak słabego gracza w kadrze na następny sezon.
PS
Trudno będzie wytrzymać 3 miesiące bez oglądania meczów o stawkę. Pod tym względem sezon był dobry. Nie oglądałem jedynie 4 meczów lidze(jedynie ok 20 minut mogłem oglądać). A resztę kiedy byłem w stanie(byłem w domu bądź internet pozwalał) to oglądałem. Czasem zaczynałem od 20 minuty(te w niedziele o 15). Mam nadzieję, że będzie ich więcej na C+ od nowego sezonu.