Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 11 cze 2005, 14:42

radekutd pisze:Tylko, że w Lyonie nie są chyba, aż tak głupi, żeby brac Sahe :wink: . No chyba, że Saha plus 10 mln funtów. A z drugiej strony zakup Nigela de Jonga byłby nawet może lepszy niż Essien. Moim zdaniem zakup Edwina van der Sara był znakomitym posunięciem. Van der Sar pokazał co potrafi na Euro. Teraz nie możemy eksperymentowac z bramkarzami. ManU musi wzmocnic i tu zaryzykuje stwierdzenie TYLKO linie pomocy, a w szczególności środek. Jak będziemy już mieli odpowiednich pomocników, to myśle, że wtedy Sir Alex zainteresuje się młodym bramarzem. Manumef, sądzisz że Weidenfeller byłby taki świetny??

POZDRO!!!!
Oglądałem każy mecz Bundesligi w tym sezonie i wkażdym Roman bronił świetnie. Być może to tylko taki przejaw talentu, ale uważam jednak, iż jest to typ bramkarza, który wie jakie są jego możliwości i stwaia na swoim. Goalkiper powinien kierować linią defensywną oraz pkrzykiwać na obrońców a właśnie taki jest Weidenfeller.

Glazer powoli zaczyna mnie denerwować coraz bardziej. :evil:
Ebi pisze:Nie ma z nie pożytek. Kali czytać, kali rozumieć. Teraz ja sobie odkuję. Zobacz jak to miło.
Popełniłem byka pszepraszam geniuszu ortografii. Twoje słowa: "woliłeś", "ciapka" czy że zacząłeś kibicować Bayernowi w latach 70' są równie mocne. :wink:

Wróć do „Anglia”