W sumie jakby Mario miał grać w finale i zdecydowanie odstawać swoim poziomem do jakiego nas przyzwyczaił (a to by było moim zdaniem wielce możliwe) to może i lepiej, że nie zagra, choć mnie by wcale nie zdziwiło jeśli młody Niemiec wyolbrzymia kontuzję tylko po to, aby być zdrowym debiutując w FCB i mieć szansę równej walki o pierwszy skład, o który mu zresztą łatwo nie będzie.Michał M pisze:Może i lepiej, ze Goetze nie zagra, nie bedzie kontrowersji
Jak w takim razie zagra BVB? Bender, Sahin - Blaszczykowski, Gundogan, Reus ? Czy jednak Bender, Gundogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz ?
Co z Hummelsem? Słyszałem, ze dopiero w sobotę ma być decyzja o tym czy zagra czy nie?
Co do składu to ja bym sobie życzył w środku na DM Svena, obok niego Nuriego, na skrzydłach Marco z Kubą, playmaker Illkay i na szpicy Lewy, ale że Kevin oddaje całe serce gdy gramy z Schalke albo Bayernem (i to dawało bardzo dobry skutek, gdy Grosskreutz grał wcześniej w meczach z Bayernem bo angażował się w pomaganie Marcelowi w neutralizowaniu Robbena) to wystawienie Kevina w sumie też by mnie nie zdziwiło. Wtedy by można było spróbować w środku Svena z Ilkayem, skrzydła Kuba z Kevinem, playmaker Marco, szpica Lewy i czychanie na kontry.