Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 23 maja 2013, 21:18

Ponoć Galliania namawia Berlu, żeby Allegriego zostawił na stanowisku. Jednak czy to ma jakiś sens :?: Allegri nie ma przyszłości na stanowisku trenera. Wie doskonale, że Berlusconi mu nie ufa. Bez zaufania też nie dostanie pieniędzy na wzmocnienia które są potrzebne. Więc nie wiem czy jest sens dłużej trzymania Maxa na stołku. Klamka zapadła. Jakbym chciał, żeby został to nie wiem czy to ma sens, a z pewnością sensu mieć nie będzie jak Berlusoni mu nie będzie ufał. Max ma całkiem fajny pomysł na Milan. W drugiej części sezonu gra wyglądała naprawdę dobrze(mimo dalej popełnianych kilku błędów) mi sporych nie dociągnięć kadrowych takich jak brak jednego atakującego do składu na prawe skrzydło oraz dwóch pomocników kreatywnych. Zobaczymy co będzie. Jak Allegriemu przystanie pracować w normalnych warunkach to powinno być dobrze. Nie tak dobrze, aby zdobyć jakieś fajne trofeum(LM wiadomo, a w SA Juve jest poza zasięgiem), ale jednak wicelider siadłby. Cytując Pawłowskiego "We will say what time we will tell", choć ja osobiście twierdzę, że Allegri odejdzie już teraz.

Fajna informacja ws. Zapaty. Na szczęście odbyło się bez śmiesznych historii które mieliśmy z Aqua rok temu.

Podoba mi się zainteresowanie Polim oraz Iliciciem.

Wróć do „Włochy”