Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 11 cze 2005, 20:04

Jutro feta, a przed nim mecz z Groclinem. Wybieram się na oba i muszę powiedzieć, że tak mieszanych uczuć co do świętowania nie miałem. Nie życzę sobie słuchać od bandy niewdzięcznych kretynów pozdrowień dla pana Liczki i Basałaja :?. Mam nadzieję, że tego nie będzie, ale można zapanowac nam kilkudziesięciu osobnikami, ale nie nad kilkaset :x. Chciałbym też, żeby pożegnano jak najlepiej Żurawskiego, który odlatuje na 1906% (sprawdzone info od pani sprzątaczki :twisted:). Sprawa trzecia, zarząd stara się, aby zrobić jak najgorszą otoczkę dla fety. Pan Basałaj stwierdził, że były prezes Czerwiński i niejaki Kasperczak Henryk nie mieli udziały w doniesionym sukcesie, w związku z czym nie dostaną zaproszeń na fetę. Rewelacja :x. Chamstwo w czystej postaci... (piepszone pajace zarządowe :evil:)

Swoją drogą przynajmniej w jednym gonimy Europę :lol:. Mecz Top Class, za 45 zł :shock: :shock:. Zabezpieczyłem się na taką ewentualność i ciułałem przez ostatni miesiąc kosztem dwóch meczy :?. Nie wszyscy pewnie spodziewali się, więc podejrzewam, że na mecz jeszcze są bilety :roll:. Gratulujemy...

Wróć do „Polska”