Jeśli chodzi o przyszły sezon to w Premiership będzie bardzo ciekwie. Benitez chce obronić tytuł Ligi Mistrzów i na niego się zbroji, ale wątpie żeby olał mistrzostwo. Jeśli chodzi o Arsenal to ostatnie zwycięstwo nad Evertonem dało sygnał, że chcą walczyć. Trzeba jeszcze poczekać kogo nakupują bo jak wiadomo Manchester myśli nad tym dużo, a szkoda bo jeszcze przekalkulują oddając C.Ronaldo do Realu za Owena...po co im napastnik za pomocnika? chyba, że van Nisterlooy odejdzie. Myślałem, że drużyna będzie budowana pod Rooney'a i Ronaldo, a jak narazie się na to nie zapowiada. Zostaje jeszcze problem z Chelsea bo Romek ma chrabkę na wszystkie puchary, które są do zdobycia. Myślę, że "The Blues" będą atakować w europejskie puchary, a tytułu w Anglii bedą się starać obronić po drodze. Oczywiście nie można zapomnieć o Evertonie, który zajął 4 miejsce (przypadkiem? ). Pod koniec dostał baty od Arsenalu o których już wspominałem (7:0) i każdy na pewno myślał jak oni mogli zająć miejsce przed Mistrzami Europy? to jest piłka i przyszły sezon na pewno przyniesie dużo niespodzianek z których nie każdy będzie zadowolony...Na dzień dzisiejszy stawiam na Arsenal lub Manchester - któryś z tych klubów zdobędzie mistrza!