Re: FMy

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Re: FMy

Post autor: BeBaD » 27 maja 2013, 15:39

Potrzebuje pilnie kogoś na skrzydło lewe/prawe tak żeby od grać w pierwszym składzie a nie kosztował też wielkich mln (4 sezon)

Właśnie zdobyłem majstra w 3 sezonie Southamptonem :) Zadziwia mnie ten klub bo o ile wiedziałem o zdolnej młodzieży to nie sądziłem że bedą mi dawali taką kase na transfery :shock: przecież w ostatnim sezonie wydałem w sumie + 55 mln :) 25 poszło zimą na obrońce Martinsa a wcześniej latem za 22 Ademilsona, Oswaldo za 2,7 i Ustariego za 1,7 i Anite za 7 mln. Z wszystkich jestem mega zadowolony. Na wypożyczeniu miałem jeszcze Grosskreutza (kozak na lewym skrzydle).

Teraz mam dylemat... niemcowi skończyło się wypożyczenie i właściwie na skrzydło mam tylko Ramireza i Ince'a... tak wiem jest jeszcze Lallana ale to nie to samo. Myślałem zeby Grosskreutza wykupić (cena ok 10 mln) ale do kupienia jest Adryan... za cały mój letni budżet. Teraz mam dylemat bo właściwie brazylijczyk jest mi zbędny z tym że chciałbym go u mnie bo słyszałem że mega talent a boje się że ktoś mnie uprzedzi.

Obrazek
Obrazek

Wzmocnić skrzydła czy chapnąć tego Adryana ? ;p
Grosskreutz + ten typek dałoby +-23 mln. Zostanie jeszcze 7 :)
Obrazek

Chyba że macie jeszcze inne propozycje skrzydłowych :) piszcie szybko ;p

PS a jak tam Zaha ? MU chce za niego 14 mln

Wróć do „Hyde Park”