Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 11 cze 2005, 21:03

Byłem dzis na towarzyskim meczu old-boyów, Polska-Francja :wink:
Mecz był fajny, ciekawy i na dość wysokim poziomie. Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Francji, ale tylko remi 1-1 po bramkach Bońka z karnego i jakiegoś francuza z wolnego. W drugiej połowie zdecydowaną przewage mieli Polacy i uwiecznieniem tego był gol Bońka po pięknej akcji. W Polskim zespole zdecydowanie najlepsi byli Boniek, Młynarczyk i Jóźwiak. We Francjii podobał mi się Platini i zawodnicy z nr. 3 i 9, sorry ale nie wiem jak się nazywali.

Atmosfera na trybunach była taka sobie. Napewno na pochwałę zasłużyli francuscy kibice, natomiast polacy....na "Zylecie" była grupka kibiców która próbowała dopingować, ale nie bardzo im to wychodziła.
W spikera bawił się Irek Bieleninik, wraz z jakimś faccetem, nie wiem czy to nie był Hadaj, ale mam nadzieję, że nie. Spikerzy strasznie jeździli po Romanie Koseckim, było to strasznie chamskie, ale tez śmieszne.

Generalnie mecz mógł sie podobac, ale najbardziej zachwycił mnie jeden z kibiców. Menel kompletnie pijany, teksty miał zabójcze:
Bieleninik coś mówi a on na cały głos do niego: ZAMKNIJ MORDE
przedstawiają składy i hitorie zawodników, mówią że dany piłkarz grał w Arce, a menel : ARKA GDYNIA, K***A ŚWINIA
Boniek przy piłce a menel: RUDY, C**J CI W D**E

moze teraz to nei brzmi tak świetnie, ale gdybyście to słyszeli, to byście padli :P:P

Wróć do „Polska”