Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 30 maja 2013, 10:46

sickstick pisze:
masacra pisze:Toure zawsze musiał mieć koło siebie lidera aby grać naprawdę dobrze.
:roftl3: Mówisz o Sendarosie czy Djourou? Gdyby ktoś poprosił mnie o wskazanie obrońcy-lidera, to w pierwszej chwili pomyślałbym o Kolo.

No to w takim razie mój błąd. Wydawało mi sie, jak pomyślałem o Kolo, że zawsze jak go ogladam to bez typowego stopera obok siebie zachowywał sie troche jak dziecko we mgle ale byc może wpływ na to miało to, że faktycznie ostatni dobry mecz zagrał kilka ładnych miesięcy temu chyba.

O Iago Aspas już wiecie. Wygląda na to, że Brendan szuka swojego Michu. Droga kariery niemal identyczna. Nigdy nie widziałem jak gra ten chłopak ale mam nadzieje, że błysnie tak jak jego rodak w Swansea.

Oprócz tego, podobno Skrtel i Reina są bardzo bliscy odejścia. Nowym bramkarzem ma byc Asmir Begovich, którego podobno ktos juz nawet widział w Liverpoolu.

Suarez być może też odejdzie, najbliżej jest podobno Madrytu. Tylko z tego co słyszałem chcą nas wydymac tak jak z Owenem tzn jakas lebiega niepotrzebna im plus kilka mln na pokrycie kontraktu tej lebiegi.

Wróć do „Anglia”